Oglasilo se Više javno tužilaštvo o slučaju estradnog menadžera: Zadržan u pritvoru posle saslušanja

28.03.2024

14:35

0

Terete ga za više dela

Oglasilo se Više javno tužilaštvo o slučaju estradnog menadžera: Zadržan u pritvoru posle saslušanja
Novak Radin - Copyright Instagram printscreen/novak_radin

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je danas, a nakon što je ispitivan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, ova institucija se oglaisla.

Kod Radina je nađeno 50 grama kokaina, kao i pištolj koji je nelegalno držao u stanu.

- U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Novak R. (40) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju. Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo - navodi se u saopštenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Radin (@novak_radin)

 

- Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Radin (@novak_radin)

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak R. je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine. U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra - navodi se povodom ovog slučaja.

Podsetimo, Radin sarađuje sa brojnim pevačima, između ostalog i sa Jelenom Karleušom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike