Mili i Bon Džovijevog sina venčaće ova zvezda! Kao i buduću mladu - znate ga iz „Čudnijih stvari": Ona me je sama zvala!

25.03.2024

07:45

0

Nije mogao da joj kaže „ne"

Mili i Bon Džovijevog sina venčaće ova zvezda! Kao i buduću mladu - znate ga iz „Čudnijih stvari": Ona me je sama zvala!
Mili Bobi Braun i Džejk Bonđovi - Copyright Profimedia

Mili Bobi Braun, a onda i njen budući suprug, zadali su glumcu Metjuu Modinu ozbiljan zadatak - on će se, naime naći u ulozi matičara na njihovom venčanju, jer ima tu dozvolu.

Budućim mladencima to se učinilo kao sjajna ideja, a on, doktor Brener iz „Čudnijih stvari", Jedanaestici gotovo očinska figura, nije mogao da ih odbije.

- Imam tu dozvolu, pa je Mili pomislila kako bi to bila sjajna ideja. Potom i Džejk. Tako da, napisao sam zvete, a oni su se onda i dodatno oduševili - objasnio je za „Access Hollywood" Modin, koji sa svojom suprugom uživa već 44 godine u ljubavi.

Metju Modin, Profimedia
 

Podsetimo, Mili Bobi Braun prethodno je ispričala i javno kako nikad nije maštala o udaji, koliko o roditeljstvu, sve dok nije upoznala naslednika Džona Bon Džovija.  

- Moj san bio je beba. Želela sam da budem žena kakva je moja majka bila meni. Kakva je i moja baka meni bila. Tako da, nikad nisam htela da budem supruga, sve dok Džejka nisam upoznala i shvatila da on i ne traži neki stereotip. On želi da budem svoja, da živim život, a da on bude moja najveća podrška, pa sam onda pomislila, aha, to želim - objasnila je ona, prenosili su strani mediji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike