Suze su mi pošle! Milena Plavšić o novoj pesmi koju je posvetila pokojnom mužu

30.07.2021

11:36 >> 12:34

0

Kako je objasnila, u toj lepoj ljubavnoj priči će se mnogi pronaći

Suze su mi pošle! Milena Plavšić o novoj pesmi koju je posvetila pokojnom mužu
Copyright Milena Plavšić RTS screenshot

Milena Plavšić ostala je bez supruga Duška Kneževića u oktobru prošle godine. Sada, svojoj velikoj ljubavi posvetila je pesmu – lepu ljubavnu priču, u kojoj će mnogi moći da se pronađu.

– Moj suprug je preminuo pre devet meseci i posvetila sam tu pesmu njemu. Čuje se taj žal u pesmi, jedna lepa ljubavna priča, u kojoj se mnogi pronalaze. Sentimentalnost je moj stil, ali sa optimističnim krajem. Dodala bih, da je „Jugoton” radio pesmu. Oni su organizovali promociju, ja ne bih imala snage. Morale su mi poći suze, jer je bilo zaista prelepo. Mnogo medija, mojih prijatelja i saradnika, i ovom prilikom im se javno zahvaljujem – ispričala je Milena u „Novom jutru”.

Pročitajte još:

Podsetimo, Duško je preminuo posle velike borbe s teškom bolešću. Sahrana je zbog pogoršane situacije s koronavirusom obavljena u uskom krugu porodice i prjatelja, a pevačica je sve vreme plakala, pa čak i zajecala dok je pesnikinja Nena Vujčić čitala oproštajni govor.

– Mislila sam da ću uspeti da ga dovedem kući, da će mu bar malo biti bolje, to mi je još strašnije. Duško je mislio, kad je saznao da se razboleo, da će duže poživeti. Pružala sam mu podršku, a pred sam kraj sam mu govorila da ne brine. Šta ću, davala sam mu nadu da mu bude lakše, jer je želeo još da živi. Mnogo mi je teško – plakala je tada Milena neutešno dok je za 24sedam pričala o tragediji koja ju je zadesila, svesna, ipak, da će pamtiti sve lepo što je doživela sa svojim suprugom.

– Mili moj, čekaj me gore, ja ću ti doći! Oprosti što sam te lagala da za tebe ima leka, nisam mogla da ti kažem istinu – pričala je kroz plač na ona, koju je zatim zagrlila koleginica Nada Topčagić u želji da joj pruži podršku, a osim nje, na sahrani su bili i Azemina Grbić, Stanojka Bodiroža Ćana, kao i Nadin suprug Zlatko Đorđević.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike