Rajkovići iskeširali 270.000 evra za kuću na Kosmaju: Imaće i bazen, a evo kada će tačno provoditi vreme tamo!

18.03.2024

22:25

0

Na 10 je ari placa i biće njihova prava oaza mira

Rajkovići iskeširali 270.000 evra za kuću na Kosmaju: Imaće i bazen, a evo kada će tačno provoditi vreme tamo!
Predrag i Ana Rajković - Copyright Instagram printscreen/rajkovic_ana

Ana i Predrag Rajković navodno su pazarili kuću na Kosmaju vrednu čak 270.000 evra. Ima svoj bazen u dvorištu, pa poznata porodica prema napisima jednih medija jedva čeka lepše vreme, ne bi li svoje dane provodila baš tamo.

Lepotica i golman, podsetimo, trenutno čekaju svoje treće dete, a kako za naslednike žele samo najbolje, fudbalska zvezda nije žalila para ni kada je vikendica iz snova u pitanju.

- Predrag već duže vreme razgleda nekretninu van grada, a izbor je pao na Kosmaj - počeo je izvor za „Informer", pa je nastavio o montažnoj nekretnini u sklopu jednog luksuznog kompleksa.

- Njemu je bitno da deca, sinovi Relja i Tadija, ali i ćerkica koja je na putu, uživaju u svim blagodetima života, a odrastanje u prirodi svakako je jedna od bitnijih stavki. Odlučio se za montažnu nekretninu u sklopu luksuznog kompleksa, a za nju „pukao" čak 270.000 evra - tvrdi on, pa zaključuje rečima:

Ana i Predrag Rajković, Instagram screenshot / rajkovic__ana
 

- Veličine je 155 metara kvadratnih i nalazi se na 10 ari placa. Uknjižena je i ima upotrebnu dozvolu. Prostrana je i lepo osvetljena, a ima i bazen. Cela porodica se raduje lepšem vremenu i trenucima koje će provoditi u ovoj oazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike