Đole Đogani posle 40 godina sreo prvu ljubav: Njeni roditelji su se protivili ćerkinoj vezi sa muzičarem

17.03.2024

20:58

0

U moru drugih ju je prepoznao

Đole Đogani posle 40 godina sreo prvu ljubav: Njeni roditelji su se protivili ćerkinoj vezi sa muzičarem
Đole Đogani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đole Đogani svojevremeno je govorio o svojoj prvom mladalačkoj ljubavi, koja je završena neslavno. Popularni denser priznao je da su se tada roditelji njegove devojke protivili njihovoj vezi, te nisu opstali pod pritiskom, ali slučajno ju je sreo 40 godina kasnije.

- Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da živimo zajedno i da se volimo. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina - govori Đogani. 

ATAImages/Antonio Ahel
Đole i Vesna Đogani

I posle toliko godina i mnogo drugih lica kojima je bio okružen, Đole je prepoznao svoju bivšu devojku.

- Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: 'Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim.

ATAImages/Antonio Ahel
Đole Đogani

Bivšoj je posvetio pesmu "Zabranjena ljubav", a koju je otpevala njegova sadašnja supruga Vesna.

- Tako je nastala pesma. Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo - rekao je Đogani za Blic.

Podsetimo, Đole sa prvom suprugom Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu, dok sa drugom ženom Vesnom ima Adriana i Lauru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike