Jelena Karleuša ponovo potkačila Natašu Aksentijević: Nisam je nabila na ražanj, a mogla sam gora da budem, šta mi može!

11.03.2024

12:41

2

Pevačica brani životinje, ali rado napada ljude

Jelena Karleuša ponovo potkačila Natašu Aksentijević: Nisam je nabila na ražanj, a mogla sam gora da budem, šta mi može!
Nataša Aksentijević, Jelena Karleuša - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša redovno propagira zaštitu životinja na društvenim mrežama i da se ne jede meso, pa je to učinila i danas.

Ono sa čim pevačica nema problem jeste da proziva i napada razne ljude na društvenim mrežama, a iako je nije imenom pomenula, svi su shvatili da je u svojoj poslednjoj objavi ponovo potkačila Natašu Aksentijević.

- Molim vas, prestanite da jedete životinje. Videla sam snimak jagnjeta koje plače, idu mu suze, trese se i onda se i upiški od straha. Zatim mu je odsečena glava. Iza njega je to posmatralo još bar 10 jagnjića. Gledali su šta ih čeka. Jedan po jedan su imali istu sudbinu. Za njih, za nesrećne životinje koje se u milijardama ubijaju svakodnevno, dajem svoj glas jer one svoj glas ni pravo na život nemaju. Da li možete da jedete biće koje je plakalo, upiškilo se od straha za svoj život i da kažete da vas to ne dotiče jer ga niste vi ubili? Zapravo jeste. Svako ko ima zdrav razum i bar malo svesti i srca, biće saglasan sa mojim rečima. Budimo glas onima koji ne znaju da govore i ne žele da umru, žele da zive. Budimo oni koji ce spasti planetu, a za velika dela potreban je prvi korak, taj korak kreće od svakog od nas - napisala je JK na storiju, pa dodala:

- Ako kažete da je vaš izbor i vaše pravo to šta ćete da jedete, zašto je vaš izbor tako okrutan? Zašto vaš izbor podrazumeva da se nekom oduzme život? Zašto ne birate milost? Sećate se kad sam napala onu glumicu jer je rekla da ona ima pravo na svoj izbor da jede meso? Sećate se, simpatična bucka, voli da ždere... I ja sam sebi dala pravo da joj se obratim. Mogla sam i gore, šta bi ona meni mogla, ništa... Ali, postoji valjda neka svest? Nisam je nabila na ražanj, nisam poželela njenu masnu butinu, čvarke od guzice, a bilo bi ih... Ljudi se ne jedu? Nije valjda? A, ko ste vi da odlučite ko se jede, a ko ne? Svaki ubica da sebi pravo da oduzme nekome život, to ne znači da je zapravo to bilo stvarno njegovo pravo.... To što smo mi kao vrsta sebi dali pravo da jedemo i ubijamo životinje, ne znači da mi to pravo stvarno imamo. Samo koristimo mozak, moć i silu. Ali, to isto rade ubice kad ubiju drugog čoveka. Da li to opravdavate? Ili pravite sramnu razliku u ubijanju... - zaključila je Jelena.

Printscreen Youtube/K1 ATAImages/A.A.
Jelena Karleuša, Nataša Aksentijević

Podsetimo, voditeljka je u jednoj emisiji izjavila da joj više prija meso nego badem, što je kod Karleuše izazvalo revolt. Usledio je niz uvreda na Natašin račun, a između ostalog nazvala ju je "ignorantnom budalom koja ima mnogo sličnosti sa svinjom". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike