Naša voditeljka godinama uživa pored bogatog biznismena: Venčali se u Africi, a na dan svadbe dogodilo se nešto neuobičajeno

11.03.2024

11:06

0

Zajedno su već 13 godina

Naša voditeljka godinama uživa pored bogatog biznismena: Venčali se u Africi, a na dan svadbe dogodilo se nešto neuobičajeno
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Aleksandra Gudelj već 13 godina uživa u braku sa suprugom Veljkom sa kojim je dobila troje dece, sinove Damjana i Miljana i ćerku Emiliju.

Početak njihove bračne sreće započet je u Africi, gde su obavili građansko venčanje, a potom su u Beogradu organizovali crkveno.

- Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo - ispričala je uz osmeh Gudeljova za Gloriju svojevremeno, pa dodala:

ATAImages/ A.A.
Veljko i Aleksandra Gudelj

- Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju - rekla je ona. 

Njen suprug Veljko pored voditeljke je pronašao istinsku sreću koja se nije promenila punih 13 godina.

- Aleksandra me uvek voli istom jačinom, i kada je lepo i kada je teško. To je ona, uvek spremna da voli i bude podrška - rekao je Veljko. 

ATAImages/ A.A.
Veljko i Aleksandra Gudelj

Takođe, on dodaje da još uvek nema potrebe za pominjanjem razvoda.

- Trebalo bi da postoji dobar razlog zašto bi to neko od nas rekao. Kada bi to bio slučaj, onda ni ona ni ja ne bismo više imali potrebu da budemo u ovoj zajednici - zaključio je Veljko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike