“Čudna je, oca joj ne pamtimo”! Komšije otkrile detalje iz Teya Dorinog života

09.03.2024

13:37

0

Pevačica je sada glavna zvezda u kraju

“Čudna je, oca joj ne pamtimo”! Komšije otkrile detalje iz Teya Dorinog života
Teya Dora - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pobedila je na PZE24 sa pesmom “Ramonda”, pa se tako povećalo i interesovanje za njen život.

O mladoj pevačici su sada progovorile i komšije, koji su otkrili neke detalje iz njenog života.

- Pratili smo i oduševili smo se kada smo videli našu Teodoru. Nisam imala pojma da je poznata. Glasali smo za nju u finalu i stvarno smo bili presrećni kada je pobedila - rekla je jedna komšinica i dodala:

- Kako ste je doživeli na televiziji, kako je reagovala kada su je proglasili pobednicom, takva je i ovako, u stvarnom svetu. Potpuno neposredna i na neki način povučena. Mislim da ni ona sebe ne doživljava kao poznatu ličnost, zato se na neki način i “krila”. Potpuno je neupadljiva, ali njena muzika nije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Teya Dora

Mladić koji živi u njenom ulazu je i te kako upoznat sa pevačicinim opusom.

- Pošto smo negde bliski generacijski, upoznat sam sa njenim radom, ali više zbog drugih. Devojka stvara muziku, uživa u tome i ne traži svojih pet minuta u medijima. Ipak, sada mi je drago što sve više ljudi zna za nju jer je veoma talentovana - rekao je Luka, koji je takođe glasao u finalu:

- Naravno da je dobila moj glas, nije bilo druge opcije. Bio sam ubeđen da će Breskvica pobediti, zbog armije fanova, ali sreća da su Tejin talenat prepoznali članovi žirija. Marija je car.

Jedna gospođa je posebno ishvalila Teya Dorinu majku Jasnu.

- Devojčica je malo čudna, ne priča puno, ali uvek se javi i veoma je prijatna. Verovatno su svi umetnici tako malo mislima negde drugde. Znajući joj majku, ne sumnjam da je dobro dete. Jasna je divna žena, ali ima potpuno drugu energiju, dosta je komunikativna i energična - priča nam starija gospođa i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Teya Dora

- Bilo joj je teško kada je poslala Teodoru u Ameriku, sećam se tog perioda... Nije lako imati jedno dete i da tako mlada ode u beli svet.

Komšije dobro poznaju pevačicinu majku, ali o prerano preminulom ocu ne znaju ništa.

- Ne pamtimo njenog oca... Otkada ih znam, njih dve su same ovde. Čovek je valjda radio u inostranstvu, pa je Teodora tamo provodila vreme sa njim - rekli su nam najbliži susedi.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike