Bojan Leksington kao Elvis Prisli na koncertu u Areni: Siguran sam da smo mogli da rasprodamo i treću! (VIDEO)

08.03.2024

21:10

0

Izašavši na veliku scenu, pevač je svim damama poželeo da im svaki dan bude kao Osmi mart

Bojan Leksington kao Elvis Prisli na koncertu u Areni: Siguran sam da smo mogli da rasprodamo i treću! (VIDEO)
Bojan Vasković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

„Leksington bend" je večeras, 8. marta, četiri godine nakon prethodnog osmomartovkog koncerta, iznova ispuno Štark arenu do samog vrha - sa namerom da sa svojim brojnim fanovima zapeva pesme sa novog albuma, „Lavovi", ali svakako i svoje stare hitove.

Pesmom „Dugujem ti sebe" započeli su prvo od dva velika druženja.

Idući koncert, podsetimo, zakazan je već za sutra, 9. marta. Potom, pevač Bojan Vasković iskoristio je priliku da svim damama sa velike scene čestita Međunarodni dan žena, te im poželi da im svaki dan bude kao osmi mart. Onda, on je zapevao „Lavove", kao i „Letnje kiše".

- Vi ste dokaz svega. Ovde smo bili pre četiri godine i pevali žestoko, čini mi se da će večeras biti jače. Hvala vam. Ova noć će biti bolja od svake prethodne. Drage dame, srećan 8. mart - poručio je bio Bojan.

Pre nego što se popeo na binu, inače, on je u stilu Elvisa Prislija (zahvaljujući njegovoj izabranici Aleksandri) na konferenciji za medije među kojima je bila i ekipa 24sedam izjavio je kako je bendu ni manje, ni više nego Aleksandra Prijović naslutila dve Arene, što je samo još jedan razlog zašto i ne čudi da im je baš ona specijalni gost večeras.

Bojan Vasković, 24sedam/J.M.
 

- Specijalni gost je Aleksandra Prijović. Mislim da je to logičan izbor, jer imamo duet, a i naslutila je naša dva koncerta tokom razgovora u Sarajevu, gde smo mi bili gosti kod nje - objasnio je pevač.

On, sa druge strane, siguran je da su mogli da rasprodaju i treću.

O Priji, turneji na koju kreću, supruzi Aleksandri, pa i nesuglasicama koje sa njom ima - poslušajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike