Bijonse i Džej Zi dolaze u goste kod Novaka Đokovića

31.07.2021

20:46 >> 21:28

0

Najbolji srpski teniser i hip hop izvođač neguju poslovnu saradnju, te nije čudo što su se sprijateljili

Bijonse i Džej Zi dolaze u goste kod Novaka Đokovića
Copyright Bijonse i Džej Zi, Foto: Profimedia

Bijonse i njen suprug Džej Zi biće gosti u domu najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u njegovom domu na Pavlovačkom jezeru.

Naime, svetski poznati par će prema saznanjima Kurira stići u Srbiju na jesen. Njihov dolazak uopšte ne čudi, budući da se se pevačica i muzičar privatno druže i sarađuju sa porodicom Đoković.

Bijonse i Džej-Zi Profimedia

Kako se poslovno partnerstvo pretvorilo u prijateljstvo, prema navodima pomenutog medija, Novak je poželeo da Bijonse i Džej Zija upozna sa lepotama i tradicijom naše zemlje i ugosti ih u svom domu.

Novak i njegova supruga Jelena Đoković su pri kraju sa uređivanjem porodične oaze koja se nalazi između Rume i Vrdnika, a među prvim gostima će biti ovaj bračni par iz Amerike.

Novak i Jelena Đoković Profimedia

Inače, Novak i Džej Zi su udružili snage te su napravili zajednički projekat. Naime, oni su uložili novac u fitnes-tehnologiju, odnosno program CLMBR. Reč je o spravi koja simulira vertikalno penjanje i Novak i Džej Zi su u njoj prepoznali potencijal da prošire svoje biznis-imperije.

Novak Đoković i Džej Zi ATAImages/Profimedia

Podsetimo, pre četiri godine hip hop izvođač je boravio sa suprugom Bijonse u Beogradu, odakle je ona i počela svoju koncertnu turneju, a sada će imati priliku da uživa u svim čarima koje pruža naša zemlja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike