Ona je prva ljubav Damiana Davida: Dugo se borila sa depresijom, ostavila ga je da ga ne bi "vukla na dno"! (FOTO)

01.08.2021

06:10 >> 06:24

0

Autor: Marija Mitić

Lukrecija je sa slavnim rokerom raskinula samo dan nakon njegovog prvog javnog pojavljivanja. kada je i izbrisala sve društvene mreže i slike sa njim

Ona je prva ljubav Damiana Davida: Dugo se borila sa depresijom, ostavila ga je da ga ne bi "vukla na dno"! (FOTO)
Copyright Damiano David i Lukrecija, Printscreen/ Instagram

Kontroverzni Damiano David pobrao je simpatije širom Evrope, ali i sveta nakon pobede na ovogodišnjoj Evroviziji.

Od tada se glavnom vokalu grupe “Maneskin” prati svaki korak, a javnost zanima sve vezano za zgodnog Italijana, posebno detalji iz njegovog ljubavnog života.

Kako je već poznato, ovaj roker uživa u odnosu sa verenicom Đorđom Soreli međutim, malo ko zna ko je bila njegova prva ljubav.

Naime, radi se o Lukreciji Petraki, koju je Damiano toliko voleo da nakon što mu je slomila srce, samo dan nakon prvog javnog nastupa “Maneskina” u italijanskom takmičenju “Ja imam talenat”, više nikad nije bio isti.

Damiano i Lukrecija Printscreen Instagram/ykaar

Ovu ljubav David je opisivao kao vatrenu, strastvenu, ludu i nezaboravnu, baš kakva prva ljubav obično i jeste.

Lukrecija je podržavala pevača kada je njegova karijera u pitanju, ali nije volela “svetla reflektora”, te ga nije pratila na nastupima i turnejama. U nekim italijanskim medijima mogu se pronaći podaci da se ona dugo borila sa depresijom i pred kraj veze poprilično je bila umorna od svega.

Damiano i Lukrecija Printscreen Instagram/ykaar

Kako se dalje navodi, Lukrecija nije mogla da podnese brojne Damianove obožavateljke, kao i ni basistkinju iz grupe, sa kojom je pevač prilično blizak.
Ostavila ga je samo dan nakon njegovog prvog pojavljivanja u italijanskom talent šou programu, navodeći kao razloge “da ga zadržava u karijeri”, te da ne želi da ga “povlači na dno”, a mnogi kažu da je upravo njoj posvetio neke od najlepših stihova.

Lukrecija, Printscreen Facebook

Lepa crnka istog dana izbrisala je sve društvene mreže, kao i fotografije sa Damianom, međutim, neke su još uvek dostupne na internetu.

Lukrecija, Printscreen Facebook

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike