Ceca Ražnatović došla na nastup u pratnji dečka: On joj uputio komplimente: Bravo, bejbi (FOTO)

01.08.2021

08:00 >> 08:13

0

Pevačica je sinoć nastupala u Vrnjačkoj Banji, gde je publiku osim dobrim pesmama počastila i nesvakidašnjim izgledom - crvenom haljinom i afro loknama

Ceca Ražnatović došla na nastup u pratnji dečka: On joj uputio komplimente: Bravo, bejbi (FOTO)
Copyright Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović je jedva čekala da se situacija sa koronavirusom stabilizuje kako bi nastupala. Sinoć je pevačica obradovala publiku u Vrnjačkoj banji gde se na scenu pojavila u crvenoj haljini sa velikim dekolteom i dubokim šlicem i afro loknama. Ali to nije sve.

Ražnatovićeva je na ovaj nastup došla u pratnji svog partnera Bogdana Srejovića koji je pratio svoju nežniju polovinu sve dok nije stala na binu. On je za ovu priliku odabrao belu košulju i crne pantalone.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srejović je nastup svoje nežnije polovine pratio iz prvog reda, a na svom Instagram Instagram nalogu podelio je snimak jednog Cecinog hita uz komentar “Bravo bejbi”, što je izazvalo sjajne reakcije njegovih pratilaca, ali i veliku pažnju javnosti.

Bogdan Srejović, Foto: Printscreen Instagram/bogdansrejovic

Ono što je sigurno jeste da odevna kombinacija Ražnatovićeve i promena imidža nikoga nije ostavila ravnodušnim. Neposredno pred početak nastupa Ceca je objavila video i pohvalila se izazovnim stajlingom i nešto drugačijom frizurom od uobičajene.

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Dubok šlic otkrio je njene vitke noge, a da je sjajno raspoložena potvrdio je i širok osmeh na njenom licu.

Podsetimo, Ceca je nedavno izjavila da bez obzira na to što uživa u ljubavi sa svojim sadanjim izabranikom, ne planira da se udaje.

Ceca Ražnatović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Jednom sam se udavala i više ne planiram. Svi se pitaju gde je Bogdan, ali kao što je ovo meni posao, tako je i on imao poslovnih obaveza – objasnila je Ražnatovićeva.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike