"Je l' imaju neki lični problem sa mnom ili su homofobični?" Filarri besan zbog ispadanja sa PZE24, opleo po žiriju!

03.03.2024 | 17:02

Autor: Nemanja Vujčić

Nije uspeo da se plasira u finale jer čak njih četvoro mu nije dalo nijedan poen

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Završena je još jedna "Pesma za Evroviziju", Srbiju će ove godine predstavljati Teya Dora, a strasti se ne smiruju. 

Filarri, koji se takmičio u prvom polufinalu, nije uspeo da se plasira u finale, a sada kada su objavljeni glasovi žirija, jasno je da njihovu podršku nije uopšte imao. 

Naime, u prvom i drugom polufinalu stručni žiri činili su Goca Tržan, kao predsednica žirija, te Vladimir Jovanović, Željko Vasić, Miloš Mihajlović i Miloš Roganović. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

Jedini od njih koji je Filarriju dao poene bio je Vladimir Jovanović, a on mu je za nastup i pesmu dao četiri bodova. Od ostalih članova je ostao praznih ruku. 

Zato se sada oglasio na društvenim mrežama, te osuo paljbu, pa ih čak prozvao da su homofobični.

- Ne mogu da poverujem da sam ispao zbog 4 člana žirija koji su mi dali nula poena. Da li je moj nastup zaista bio za nula bodova? Ne znam da li se ovde radi o ličnom problemu sa mnom, diskriminaciji ili homofobiji? Definitivno smo poslali dobru poruku u svet. Poruka je da umetnici kao što sam ja nisu vredni, nisu dobrodošli i pre svega bačeni su na stub srama i osude - istakao je Filari, pa zaključio da se zbog cele situacije oseća veoma loše.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

- Za mene je ovo zaista veliko poniženje i nikako ne mogu da prihvatim ovakav potez starijih kolega. Trenutno sam veoma demotivisan, tužan i razmišljam kako dalje, ali obećavam da ću se vratiti jači nego pre.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam