„Sudbina je surova..." Hasan Dudić otvoreno o pokojnom bratu Zlate Petrović: Živeo je neuredno, ali mu po talentu nije bilo ravnog

02.03.2024

13:50

0

Ne krije koliko mu je teško

„Sudbina je surova..." Hasan Dudić otvoreno o pokojnom bratu Zlate Petrović: Živeo je neuredno, ali mu po talentu nije bilo ravnog
Hasan Dudić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Hasan Dudić, nekadašnji suprug Zlate Petrović, ostao je skrhan bolom posle vesti o smrti pevačicinog brata Đorđa Đorđevića Piloša. 

- Jutros sam čuo i Zlata mi je javila. On je bio i moj veliki prijatelj, a na kraju krajeva i familija smo. Zlata je bila moja supruga - naglasio je pevač za jedne medije, na ivici suza, pa je dodao:
 
- Živeo je on neuredno, a bio je veliki talenat. Hteo sam da ga posetim, ali nije mi se dalo. I ja sam bolestan, nisam smeo da rizikujem, čuvam se. 

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao. 

„Mnogo mi je teško..."

 

 

- Bio je najbolji harmonikaš, radio je i kao kompozitor. Nije mu bilo ravnog po talentu, ali sudbina je surova. Radio sam sa njim na njegovoj prvoj kaseti, prodata je u zlatnom tiražu. Mnogo mi je teško - zaključio je Hasan za „Informer".

Podsetimo, harmonikaš i brat Zlate Petrović, Đorđe Đorđević Piloš, sinoć je preminuo. Poslednjih nedelja je kuburio sa zdravljem, pa je u jednom trenutku bio i hospitalizovan. Poslednje dane proveo je u bolnici. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike