„Bio sam zlostavljan kada sam imao pet godina!" Bojan Tomović otvorio dušu: Na hipnoterapiji sam osvestio sve!

01.03.2024

09:20

0

Kada je svoju veliku dramu podelio sa majkom, prvo je bila šokirana, a onda ga je zagrlila i plakala

„Bio sam zlostavljan kada sam imao pet godina!" Bojan Tomović otvorio dušu: Na hipnoterapiji sam osvestio sve!
Bojan Tomović - Copyright Printscreen „2 možda 3", Red TV

Osvrnuvši se na svoje rane iz detinjstva, Bojan Tomović ispričao je kako je bio na hipnoterapiji, te tada shvatio da je kao petogodišnji dečak bio zlostavljan. Pevač sumnja da je zbog te traume kasnije u životu postao bipolaran, a kada je čitavu dramu podelio sa majkom, ostavio ju je u kompletnom šoku, pa u suzama.

- Moje detinjstvo je bilo prilično traumatično. Detinjstvo u teoriji predstavlja nešto lepo, ali kod mene to nije bio slučaj. Poslednji put kada sam bio u bolnici, podvrgao sam se hiponoterapiji i otkriveno je da sam bio zlostavljan kada sam imao pet godina. Opisao sam kuću i sobu u kojoj sam se tada nalazio. To je svih ovih godina bilo potisnuto i možda sam upravo zbog te traume postao bipolaran - kazao je za „Alo" on, pa dodao da se iz hipnoze probudio u nadi da će biti bolje i s osećanjem olakšanja kao nikada dotad.

„Nekako teraš dalje i boriš se..."

Bojan Tomović, Printscreen „2 možda 3", Red TV
 

- Pre dvadesetak dana sam priznao majci šta se desilo dok sam bio dečak. Bilo me je sramota, ali istina je bolja od svake laži. Prvo je bila u šoku, a onda me je zagrlila i plakala. Interesantno je šta je ljudska psiha, ali nekako teraš dalje i boriš se. Nije majka pi*ku rodila. Jedini strah mi je da ne izgubim bliske ljude i nju - naglasio je Bojan.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.

- Otac je preminuo od raka u 57. godini i to sam teško podneo. Za sebe ne dajem ni pet para. Kada sam pokušao samoubistvo pre četiri godine, nisam ni mogao da zamislim da ću 2024. godine objaviti novi album. Jedno jutro sam ustao i ubedio se da je kraj muka, problema i patnje, ali nikako života - objasnio je za pomenute medije Tomović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike