Noviteti u životu Seke Aleksić: Skida tetovaže, posvetila se poljoprivredi i planira veliku porodicu

01.08.2021

14:43 >> 15:30

0

Autor: D. Božović

Pevačica je više od godinu dana napravila pauzu u karijeri, posvetila se naslednicima, a sebe kroz pola decenije vidi kao majku četvoro dece

Noviteti u životu Seke Aleksić: Skida tetovaže, posvetila se poljoprivredi i planira veliku porodicu
Copyright Seka Aleksić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Seka Aleksić gostovala je u emisiji „Premijera – Vikend specijal” i sa voditeljem pričala o svim aktuelnostima i novitetima u njenom životu. Ona je otkrila da u planu ima skidanje tetovaža, da ona i njen suprug rada na poljoprivredi i uzgajanju organskom povrća, ali i da sebe kroz pola veka vidi kao majku četvoro dece.

Po svemu sudeći pevačica se gorko pokajala što je išarala svoje telo, te je sada donela čvrstu odluku da skine tetovaže koje je uradila ranije. Ne kaže se uzalud: „Mladost, ludost”. Od osam tetovaža koje je počela da radi još kao tinejdžerka, sada je počela da skidanjem jedne po jedne.

Uz konsultaciju sa svojim duhovnikom, ona je shvatila da joj tetovaže više ne priliče budući da je majka.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da se ne libi nikakvog posla govori i činjenica da su se Seka i njen suprug bacili na uzgajanje organskog povrća.

– Tako je.  Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali otom potom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas.

Seka Aleksić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Postojale su spekulacije u medijima da je Seka trudna, a ona je sada izjavila da ona i suprug razmišljaju o proširenju porodice i da sebe kroz pola decenije vidi kao majku tri dečaka i jedne devojčice.

– Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem koje se bore sa potomstvom, da potrebno je iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporono, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro – poslala je Seka poruku podrške damama koje se bore sa potomstvom.

Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike