Nije zadovoljna svojim telom! Bili Ajliš o fotošopiranim slikama: Osećam se loše kad ih gledam

01.08.2021

15:29 >> 15:44

0

Mlada pevačka zvezda često ekperimentiše sa svojim izgledom, počela je da se provokativnije oblači, a sada je priznala i da često nije zadovoljna svojim t

Nije zadovoljna svojim telom! Bili Ajliš o fotošopiranim slikama: Osećam se loše kad ih gledam
Copyright Bili Ajliš/Profimedia

Najpoznatija tinejdžerka današnjice i višestruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš često voli da eksperimentiše sa izgledom.

Dobro je poznata po ekscentričim kreacijama, a o tome priča bez ikakvog blama. Ona je uzor milionima tinejdžera, a svojim snažnim stavovima ona pomaže mnogim devojkama da se izbore za sebe.

Profimedia

– Sve je u tome u čemu se dobro osećaš. Ako želiš da ideš na plastičnu operaciju, idi. Ako želiš da obučeš nešto u čemu ti kažu da izgledaš preveliko, j*beš to ako sebi izgledaš dobro – kaže Bili.

Bili se pre nekoliko meseci ofarbala u plavo i okrenula se nešto ženstvenijem stilu. Međutim i ona često bude nezadovoljna svojim izgledom posebno kad gleda „sva ta savršena tela“ po društvenim mrežama.

Bili Ajlis, Foto: Printscreen Instagram/billieilish

– Mnogi tamo izgledaju onako kako ja nisam nikad izgledala. I odmah pomislim: „O Bože, pa kako izgledaju tako dobro?“ Poznajem sve prednosti šoubiznisa kao i sve ono što ljudi zapravo koriste za fotografije kako bi izgledali što bolje, te dobro znam što je lažno. Ali ipak i dalje odlazim i gledam te divne fotografije. I osećam se zbog toga jako loše. Mislim, samouverena sam i jako sam zadovoljna svojim životom… Očito da nisam zadovoljna izgledom svog tela, ali ko je? – rekla je jednom prilikom Bili za strane medije.

Bili Ajliš, Foto: Profimedia

Podsetimo, kada je Bili počela da nosi provokativne odevne kombinacije, morala je da se suoči sa brojnim kritikama, te žustro iznela svoj stav.

– Odjednom si licemerna ako želiš pokazati vlastitu kožu, odjednom si laka i dro*a. Ako jesam, pa onda sam i ponosna! Ja i sve druge devojke! Jer zbog pokazivanja tela niko nam ne bi trebao ili smeo oduzeti poštovanje, nikad – izjavila je Ajlišova ranije za prestižni magazin Vog.

Pročiajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike