Radoš Bajić nakon hospitalizacije: Živ sam! (FOTO)

17.12.2020

21:01 >> 20:50

0

Autor: Z. T.

Glumac i reditelj je istakao na čemu je zahvalan tokom borbe sa koronavirusom

Radoš Bajić nakon hospitalizacije: Živ sam! (FOTO)
Copyright Rados Bajić / ATA Images

Radoš Bajić oglasio se na svom Instagram profilu prvi put nakon što je hospitalizovan zbog koronavirusa. On je naveo da je prošlo deset kriznih dana.

– Dragi moji, juče sam prošao deseti krizni dan. Živ sam. Svetlo na izlazu iz korona tunela mi već obasjava lice. Primio sam preko 2.000 poruka podrške. Hvala svima, hvala mojoj divnoj porodici, hvala herojima, lekarima i medicinskom osoblju KBC Bežanijska kosa. Sve vas volim i pozdravljam. Vaš Radoš – napisao je glumac i reditelj.

Podsetimo, bajić je nedavno otkrio da je posle testiranja saznao da je pozitivan i odmah se zatvorio u izolaciju. Ipak, snažni simptomi primorali su Radoša Bajića da ponovo potraži pomoć lekara, i trenutno se nalazi u KBC Bežanijska kosa.

PROČITAJTE I:

– Dragi prijatelji, u Srbiji se svakog dana potvrdi više hiljada zaraženih korona virusom koji hara svetom. Uprkos poštovanju preporuka struke i merama predostrožnosti koje sam sprovodio, podmukli i nezvani kovid gost se nije obazirao – i nije me mimoišao… Bio sam u izolaciji osam, a već šest dana sam u bolnici. Zadivljen sam borbom naših zdravstvenih radnika za zdravlje i život svakog coveka i pacijenta – rekao je Radiš Bajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike