Bivše devojke Miloša Bikovića ne opraštaju! Oglasila se i Barbara: Doživela sam gnusne stvari!

01.08.2021

20:51

0

Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem, rekla je manekenka s kojom je glumac bio ranije u vezi, a povodom izjave Arine Vološine

Bivše devojke Miloša Bikovića ne opraštaju! Oglasila se i Barbara: Doživela sam gnusne stvari!
Copyright Miloš Biković i Barbara Tatalović, ATAImages/Instagram printscreen/barbaratatalovic

Bivša devojka Miloša Bikovića, Ruskinja Arina Vološina, objavila je danas da nije više u ljubavi sa glumcem, a sada se oglasila još jedna njegova bivša devojka i stavila šlag na tortu – Barbara Tatalović.

Na osnovu njene objave, u kojoj je podržala sve negativno što je rekla Bikovićeva dojučerašnja devojka, imala je da doda još nekoliko stvari koje definitivno neće dobro uticati na reputaciju najpoželjnijeg muškarca u Srbiji.

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E, pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem – šokirala je Barbara, a zatim dodala:

– Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu, potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama – napisala je Tatalovićeva, dodajući da je to poslednji put da pominje bivšeg.

Instagram printscreen/ barbaratatalovic

Podsetimo, Ruskinja Arina Vološina bila je u vezi sa Milošem, a zatim je danas objavila na svom zvaničnom Instagram profilu poruku o emotivnoj vezi koju su imali, gde je iznela šokantne tvrdnje o karakteru glumca. Ona je čak napisala da je očekivala da u Bikoviću postoji – ljudskost.

Miloš Biković, Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Manekenka je nedavno rekla da je užasava da je mediji nazivaju “bivšom devojkom Miloša Bikovića”, te da je to “degradira i užasava”, čime je dala do znanja šta misli o bivšem partneru.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike