Miloš Biković odgovorio bivšim devojkama nakon što su ga nazvale egocentrikom!

02.08.2021

22:20 >> 15:54

0

Glumac je bio ironičan

Miloš Biković odgovorio bivšim devojkama nakon što su ga nazvale egocentrikom!
Copyright Miloš Biković, Tanjug / Zoran Žestić

Bivša devojka Mioša Bikovića, plesačica iz Rusije Arina Vološina, šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem, a zatim se oglasila za njom i Barbara Tatalović s kojom je nekad bio u ljubavi.

Kako su ga obe predstavile u negatvnom svetlu, svi su čekali kada će se i glumac oglasiti i reći nešto u svoju odbranu, što je on i učinio na Tviteru.

Jedna korisnica ove društvene mreže podelila je njegovu fotografiju uz koju je napisala “Ostani neometani kralj”, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

– Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je ironično Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, kako kaže, iz vrtića.

Miloš Biković i Barbara Tatalović, Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Arina je do juče bila u vezi sa glumcem, koji je krio da ima devojku, te šokirala napisavši da godinu dana nije živela svoj život, da je Miloš egocentričan, kao i da ne zna za vrednosti koje pominje u javnosti. Na sve se nadovezala i maneknka, Barbara Tatalović, koja je podržala Ruskinju, dodavši da je strašne stvari trepela u vezi.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike