"Došla je i uzela pare Bugarima koje tako žučno vređa": Pevačica se ostrvila na Jelenu Karleušu, a ona joj odmah odgovorila (FOTO)

25.02.2024

19:16

0

Razočarana je reakcijom svog naroda

"Došla je i uzela pare Bugarima koje tako žučno vređa": Pevačica se ostrvila na Jelenu Karleušu, a ona joj odmah odgovorila (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Jelena Karleuša nedavno je imala nastup u Bugarskoj što je izazvalo burne reakcije tamošnjih medija s obzirom na njene prethodne stavove o muzici koja dolazi iz ove zemlje.

Tim povodom se oglasila bugarska pevačica Andrea, koja je Karleušu prozvala na Instagramu, ali i istakla da je razočarana reakcijama svog naroda.

- Svaka čast ovoj ženi! Došla je i uzela pare Bugarima koje tako žučno vređa! Čuli smo pesme koje ne zna niko, čak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali, je pesma Azisa koji je bugarski izvođač. Došla je sa svojom svitom, koju smo isto mi platili i otišla. Bravo! Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S. Ovo nije hejt, već osećaj za nacionalno samopoštovanje! - napisala je ona u objavi.

Instagram printscreen/ andreabulgaria
Jelena Karleuša

Tim povodom se oglasila i naša pevačica.

- Draga Andrea, nisam pričala o celokupnoj bugarskoj muzici, već samo o tvojoj - napisala je Jelena uz emotikon koji plače od smeha.

Podsetimo, u nedavnom gostovanju u jednoj tamošnjoj televizijskoj emisiji, Jelenu su upitali šta je značio komentar "bugarska pretparačka sr*nja".

- Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A, Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet - Azisom - rekla je ona i dodala da njega smatra balkanskom Lejdi Gagom, te da ga izuzetno ceni i poštuje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike