Milica Todorović: Dešavalo se da izgubim sebe

02.08.2021

08:50 >> 09:53

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica o usponima i padovima i životu van kamera

Milica Todorović: Dešavalo se da izgubim sebe
Copyright Milica Todorović, Foto: ATAImages/ A.A.

Milica Todorović prvi put je kročila na javnu scenu sa samo 15 godina, kada je trijumfovala u takmičenju “Zvezde Granda”. Pevačica kaže da se nije mnogo promenila od tada, već da je “ona ista Milica, samo starija”.

– Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre “Zvezda Granda“ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim. Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam, a ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Takva sam, kakva sam. Ne želim da se pravim ili pretvaram da sam neko drugi ako to zaista nisam.

Još od tada Milica je počela da gradi karijeru, čini se, vrlo promišljeno i bez  skandala, a za Dnevni Avaz objasnila je kako joj je to pošlo za rukom.

Antonio Ahel/ATAImages

– Uh, ništa ne krijem od javnosti, možda zato što sam toliko otvorena i živim stvarno normalnim životom, nemam nikakvih problema. Moj život je zaista normalan, ništa što ne žive i sve druge devojke. O privatnom životu se uvek zna u meri u kojoj treba i u kojoj je prihvatljivo.

Kako je nedavno snimila pesmu koja je naslovna numera romana Vesne Dedić koji nosi naziv “Izgubila sam sebe”, Todorovićeva otkriva i da li je ona nekada “izgubila sebe”.

Vesna Dedić, Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Dešavalo se da izgubim sebe u određenim situacijama u životu. Ali sam se brzo vratila sebi. Imala sam tu čast i privilegiju da otpevam naslovnu numeru romana Vesne Dedić „Izgubila sam sebe“ i mogu vam priznati da je to jedna od najtežih pesama koje sam ikada otpevala – završava Todorovićeva.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike