Nakon vesti da će Amal i Džordž Kluni dobiti treće dete, oglasio se njihov menadžer

02.08.2021

10:20 >> 13:27

0

Autor: D. Božović

Poznati par trenutno uživa na letovanju u Italiji, a iako se spekulisalo da ćedobiti pojačanje, do toga ipak neće doći, barem, za sada

Nakon vesti da će Amal i Džordž Kluni dobiti treće dete, oglasio se njihov menadžer
Copyright Profimedia

Nedavno je u medijima osvanula vest da popularni bračni par Džordž i Amal Kluni očekuje prinovu. Međutim, nakon ovih navoda, oglasio se i njihov PR menadžer i otkrio pravu istinu.

Naime, on je za E! News opovrgnuo te spekulacije o Amalinoj trudnoći. Inače, njih dvoje već imaju četvorogodišnje blizance Elu i Aleksandra, a ponosni roditelji ne kriju da uživaju u najlepšoj životnoj ulozi.

Džordž i Amal Kluni, Foto: Profimedia

– Mnogim ljudima je glavni cilj u životu da postanu roditelji. Meni nije. Imao sam osećaj da imam ispunjen život i za to mi nisu trebala deca. Onda sam upoznao Amal i shvatio sam da je moj život zapravo bio prazan do tog trenutka. Tek kada sam postao otac, video sam jasnije neke stvari – ispričao je Džordž Kluni ranije u emisiji „Today”.

Slavni bračni par trenutno uživa na odmoru u Italiji ge su ih paparaci ulovili pri izlasku iz jednog restorana.

Za tu ih zemlju vezuju mnoge lepe uspomene jer su se 2014. venčali u Veneciji, a na bajkovitom jezeru Komo, gde Džordž Kluni poseduje prelepu kuću i imanje.

Džordž i Amal Kluni/ Profimedia

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Džordž je zbog nepovoljne epidemiloške situacije veliki deo vremena boravio u domu sa porodicom, što mu je kako kaže i te kako prijalo.

– Ovo je bila loša godina za sve. Počela je loše i tako je bilo sve do nedavno. Ali ja sam imao sreće. Imao sam uspešne projekte i živimo u kući u kojoj je puno prostora – rekao je Kluni krajem prošle godine.

Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike