Saša Kovačević: Mi muškarci malo “zabušavamo”

17.12.2020

22:34 >> 20:01

0

Autor: Z. T.

Poznati pevač priznao da muškarci sazrevaju dosta kasnije od žena pa otkrio da li ima u planu da postane otac

Saša Kovačević: Mi muškarci malo “zabušavamo”
Copyright Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Saša Kovačević duže vreme uživa u vezi sa devojkom Zoranom. O privatnom životu retko govori, ali je sada napravio izuzetak za Story gde je otkrio da li će se oženiti i kada će se postati otac.

Saša Kovačević ATAimages/Antonio Ahel

– Sve u svoje vreme, ali svestan sam da ljude to zanima. Važno mi je da uživam u ovoj vezi, da ona napreduje, a jednog dana doći će na red i ženidba – rekao je Saša.

Pročitajte i:

S obzirom na to da su on i njegova devojka, koja ima dete iz prvog braka, već dugo u vezi, Saša kaže da je spreman da postane otac, iako pored Zoranine ćerke, delom, ima i tu ulogu.

– Zaista se tako i osećam. Ona, naravno, ima svog oca i to je važno napomenuti, ali drago mi je što sam deo njenog života i što se tako lepo slažemo. Što se tiče mog deteta, ostvariću se, nadam se, uskoro i sa te strane. Mi muškarci malo “zabušavamo”, stalno mislimo da je još rano i da ima vremena. Dosta kasnije sazrevamo od žena, imamo genetski kod koji nam pravi te oscilacije, ali moram priznati da verovatno i jesam spreman za taj životni korak – otkrio je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike