Katarina Živković branila kolege, a od njih dobijala SMS poruke: Nisu smeli da komentarišu, plašili su se zabrana

20.02.2024

14:27

0

Trebala joj je javna podrška

Katarina Živković branila kolege, a od njih dobijala SMS poruke: Nisu smeli da komentarišu, plašili su se zabrana
Katarina Živković - Copyright Katarina Živković, ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Živković priznala je da je razočarana u svoje kolege koje joj nisu pružili javnu podršku kada joj je bila potrebna, iako je ona to prethodno za njih činila.

Razlog je najčešće bio strah, ali Živkovićeva to ne smatra opravdanjem.

- Mnogo puta sam se razočarala jer sam ispala avangarda u milion situacija gde sam odbranila svoju branšu, borila se za pravdu i slabije. I onda sam dobijala podršku u vidu sms poruke od strane kolega i drugih javnih ličnosti gde sam ja očekivala u najmanju ruku komentar koji će svi videti. Oni su mi govorili kako ne smeju javno da komentarišu, da će dobiti zabranu na nekoj televiziji ili neće ih pozvati u neku emisiju, ali mene da podrže da niko ne zna meni ne znači – priznala je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Živković

Katarina se osvrnula i na komentare na koje je nailazila tokom svoje karijere, te priznala da nije uvek bilo lako, ali da je ostala dosledna svojim principima.

- Ja sam dobijala zabrane, čitala komentare i kritike o sebi za koje mi nije bilo svejedno. Javne ličnosti ne žele da se upuštaju u neke stvari zato što se boje, žele da budu svuda i neće da se zameraju. Nije moje da osuđujem, razumem, ali nije moje da budem kao oni, pa eto trpeću i posledice jer ne smatram da radim bilo šta loše – ispričala je za Grand.

Marija Mladjen/ATAImages
Katarina Živković

Na kraju, pevačica je dodala da je za svoj uspeh zaslužna samo ona i njeni najbliži.

- Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike