Ana Nikolić se u rijalitiju zadržala svega četiri dana! Ovako je zaradila diskvalifikaciju: Za 15 minuta morala da se spakuje i ode (FOTO)

20.02.2024

11:30

0

Pevačici je zbog svega bilo veoma krivo...

Ana Nikolić se u rijalitiju zadržala svega četiri dana! Ovako je zaradila diskvalifikaciju: Za 15 minuta morala da se spakuje i ode (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić takođe je jedna od poznatih ličnosti koja se svojevremeno našla na jednom rijaliti imanju. Pevačica je, naime, pre oko sedam godina bila u „Farmi", ali se tamo zadržala - tek četiri dana.

Pošto je bila prekršila strogo pravilo kuće, Ognjen Amidžić bio je došao da joj, kao i ostalima, saopšti da mora da ode. Nju je to onda bilo prilično rastužilo.

„To je najgore kršenje pravila!"

Ana Nikolić, Printscreen „Farma", TV Pink
 

- Imamo vanrednu situaciju. Ana Nikolić će biti diskvalifikovana - rekao je on.

- Molim? - upitala je pevačica.

- Zato što je prešla ograđeni deo imanja i to je najgore kršenje pravila - nastavio je voditelj.

- Da, ali sam od jutros zvala doktora, od devet sati, a niko me nije konstatovao. Predsednik kućnog saveta sa mnom ne razgovara, tako da nisam imala kome da se obratim... - pravdala se Nikolićeva.

- Samo prenosim šta je Zadruga rekla. To je najgore kršenje pravila „Farme". Imaš 15 minuta da se spakuješ u mali kofer, samo osnovne stvari. Ana, žao mi je, ali moraš na glavnu kapiju - istakao je on.

„Nije fer..."

- Koliko rigorozno. Mislim da nije fer, kao, jednom prešla ogradu i izbačena sam. Meni se ne ide. Sad će vam biti mnogo dosadno bez mene - prokomentarisala je ona, koja ipak nije skrivala ni da se i nije posebno snašla u uslovima koji su joj bili na raspolaganju.

- Nisu mi nedostajali telefon i struja, već su mi smetali higijenski uslovi. Nemogućnost adekvatnog tuširanja i polivanje vodom iz bureta mi je definitivno bio najveći problem, a ni boravak u WC-u nije baš najprijatniji za čulo mirisa. Čim sam izašla sa „Farme" otišla sam u svoj stan da se normalno istuširam - govorila je pevačica, koja je htela da da nagradu u humanitarne svrhe, ukoliko bi je osvojila.

- Kada sam u nečemu istrajna, obično za to budem i nagrađena. Tako bi najverovatnije bilo i ovoga puta, jer mi se čini da mi je gledalište bilo naklonjenije nego ostalima. Međutim, taj novac bih sigurno dala u humanitarne svrhe i ne bih ga trošila na skupe krpice - naglasila je onda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike