Pričalo se da tuguje, a sada je bivši dečko Dženifer Lopez uslikan u društvu zanosne plavuše (FOTO)

02.08.2021

21:31 >> 20:10

0

Postoje spekulacije da između Rodrigeza i Kolinsove postoji nešto više od prijateljstva

Pričalo se da tuguje, a sada je bivši dečko Dženifer Lopez uslikan u društvu zanosne plavuše (FOTO)
Copyright Aleks Rodrigez, Melani Kolins, Foto: Profimedia

Bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez više od nedelju dana uživa na krstarenju sa prijateljima i sportskom reporterkom Melani Kolins, za koju se spekulisalo da je idealan mamac za ovog solo momka.

Svetski paparaci su ih uslikali dok su krstarili obalom Sen Tropea i to samo dva sata nakon što je istom putanjom prošla i njegova bivša Dženifer Lopez. Osim što su uživali u fransuskoj rivijeri, fotografi su ih uslikali i tip-top sređene u izlasku.

Iako su mnogi mislili da se njih dvoje zabavljaju, portal „Page Six” piše da oni nisu zajedno, već da su pravi prijatelji.

Aleks Rodrigez, Melani Kolins, Foto: Profimedia

– Oni su prijatelji, Rodrigez je samac i zabavlja se – rekao je izvor za strane medije.

Aleks Rodrigez, Melani Kolins, Foto: Profimedia

Inače, ovo je prva devojka u čijem društvu je Rodrigez viđen otkako je raskinuo sa Dženifer. Njih dvoje su bili na pragu da se venčaju, ali su veridbu raskinuli u aprilu mesecu ove godine i medijima dali obećanje da će ostati pravi prijatelji.

– Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i nadamo se da će tako i ostati. Nastavićemo da sarađujemo i budemo jedno drugom podrška u poslu i projektima koje delimo – poručili su u saopštenju za „E!News”:

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez Profimedia

– Sve najbolje želimo deci, a iz poštovanja prema njima, sve što još imamo da dodamo na sve je – hvala vam svima na lepim rečima i podršci koju ste nam pružali.

Podsetimo, Dženifer se nakon raskida sa Aleksom vratila u zagrljaj bivšem momku Benu Afleku i to posle 17 godina.

Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia

Džej Lo i Ben su se upoznali na setu filma „Gigli” 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine. Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance – Maksimilijana i Emu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike