Dugačak spisak bivših devojaka Miloša Bikovića: Voleo je Srpkinje i Ruskinje (FOTO)

04.08.2021

09:59 >> 11:44

0

Autor: Marija Mitić

Njegova poslednja izabranica je plesačica Arina Vološina koja je pre par dana iznela šokantne tvrdnje na njegov račun

Dugačak spisak bivših devojaka Miloša Bikovića: Voleo je Srpkinje i Ruskinje (FOTO)
Copyright Miloš Biković, Foto: ATAImages/ 24sedam

Kada se pre par dan oglasila Ruskinja Arina Vološina i iznela detalje iz neslavne veze sa Milošem Bikovićem, oni su dospeli u žižu javnosti, kako u domaćim tako i u ruskim medijima.

Ova šampionka u plesu je popularnog glumca optužila da je egocentrik, te istakla da se do poslednjeg trenutka “nadala da u njemu ima nečega ljudskog”, a njen post sa Instagrama prenosimo u celosti.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pominje Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je Arina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

Lepa Ruskinja je otkrila i da su tek onda nastali problemi.

– Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Slušala sam sve što mi je rekao. Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje – zaključila je Vološina na svom Instagram profilu.

Prava pometnja nastala je kada se na njene tvrdnje nadovezala i manekenka Barbara Tatalović, još jedna Bikovićeva bivša partnerka, koja se umnogome složila sa plesačicom.

Miloš Biković i Barbara Tatalović, Antonio Ahel/ATAImages

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E, pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu te hrabre devojke i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla – napisala je Barbara i naglasila da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Instagram printscreen/ barbaratatalovic

Povodom optužbi svojih bivših devojaka oglasio se i Miloš Biković duhovitim komentarom na svom Tviter nalogu. Naime, jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju uz koju je napisala: “Ostani neometani kralj”, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio.

– Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida s njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, kako kaže – “iz vrtića”.

Anja Alač ATAImages/Stefan Tomašević

Kada su Miloš i njegova koleginica sa klase, glumica Anja Alač raskinuli, ona za razliku od njegove prethodne dve devojke, nije imala ružne reči za njega.

– Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici – priznala je ona jednom prilikom.

Osim Barbare, Arine i Anje, Miloš je bio u vezi i sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, zatim manekenkom Sašom Lus, s kojom se našao i na naslovnoj strani Voga, a nakon nje i sa glumicom Aglajom Tarasovom, s kojom se pojavio i na venčanju Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike