Ostaću dostojanstven čak i kada se o meni iznose neistine! Oglasio se Biković nakon skandala sa bivšom devojkom

03.08.2021

11:09 >> 11:33

0

Autor: Marija Mitić

Glumac je odgovorio plesačici Arini Vološini koja je pre par dana iznela niz tvrdnji i optužbi na njegov račun, navodeći da je dok su bili u vezi nije imal

Ostaću dostojanstven čak i kada se o meni iznose neistine! Oglasio se Biković nakon skandala sa bivšom devojkom
Copyright ATAImages / Antonio Ahel

Glumac Miloš Biković prvi put se oglasio nakon što su ga bivše devojke optužile da je prema njima bio u najmanju ruku grub.

On je na svom Instagram nalogu napisao da su njegove bivše devojke, Arina Vološina i Barbara Tatalović o njemu iznele isključivo neistine, kao i da su “bivše” ljubavi sa razlogom bivše.

Pročitajte još:

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča – napisao je Miloš prvi put govoreći o skandalu koji je nastao, kada ga je njegova bivša devojka, plesačica Arina Vološina optužila da je bio “grub”, “egocentrik” i da se je nadala da u njemu ima bar “malo ljudskosti”.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno – napisala je Arina na Instagramu i dodala:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

Po svemu sudeći, Arina je ogorčena na Bikovića, a obraćanje pratiocima je završila sledećim rečima:

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina pre par dana u svom obraćanju na Instagramu.

Na ove njene reči nadovezala se i Bikovićeva bivša devojka manekenka Barbara Tatalović koja se umnogome složila sa plesačicom i pružila joj podršku.

Miloš Biković i Barbara Tatalović, Antonio Ahel/ATAImages

– U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E, pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem – šokirala je Barbara, a zatim dodala:

Instagram printscreen/ barbaratatalovic

– Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu, potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama – napisala je Tatalovićeva, dodajući da je to poslednji put da pominje bivšeg.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike