24sedam u domu Anđele Ignjatović: Breskvica se osamostalila, a nekad je tu često dolazila sa Vojažem (FOTO)

03.08.2021

12:19 >> 16:33

0

Pevačicini roditelji su nam otkrili da njihova naslednica ne živi sa njima, te da se preselila u stan

24sedam u domu Anđele Ignjatović: Breskvica se osamostalila, a nekad je tu često dolazila sa Vojažem (FOTO)
Copyright Anđela Ignjatović Breskvica, kuća, Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović, Printscreen Instagram/brrrreskvica

Anđela Ignjatović Breskvica, popularna pevačica i miljenica mlađe publike, nedavno je izdala svoj prvenac u “Toxic produkciji” pod nazivom „Srećan put” i nekoliko dana držala čvrsto prvo mesto u trendingu, a ovo je bio samo jedan od povoda da je posetimo.

Anđela Ignjatović Breskica, Foto: Toxic

Ekipa 24sedam uputila se ka njenom porodičnom domu u Borči, naselju u Beogradu u kojem su nas kratko ugostili njeni roditelji – mama Slađa i tata Sale. Iako oni nisu želeli da se fotografišu, o ćerki su nam otkrili nekoliko pikantnih detalja. Mada, za dalju priču, poručili su nam ljubazno, kočio ih je dogovor sa ćerkom.

Porodična kuća Anđele Ignjatović Breskvice, 24sedam/Katarina Mihajlović

Naime, Breskvica ne živi sa njima već neko vreme, a preselila se u stan u centru prestonice, te tako mladu pevačicu nismo zatekli kod kuće.

Još nije poznato da li je u novi dom prešla da živi sa svojim dečkom, koga je upoznala nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, ali smo shvatili da je veoma zadovoljna odlukom što se osamostalila.

Anđelinina porodica živi u mirnom delu naselja, imaju kuću i dvorište u kome trčkaraju kućni ljubimci – psi Peđa i Bela, koji po svemu sudeći obožavaju goste. Travnjak stvoren za uživanje, ukrašen je tujama, a sve je ograđeno belom ogradom.

Porodična kuća Anđele Ignjatović Breskvice, 24sedam/Katarina Mihajlović

Dok smo tragali za pevačicinim domom, ono što smo saznali od osoblja koje radi u obližnjoj benziskoj pumpi, jeste da Breskvica često toči gorivo kod njih, da je uvek nasmejana i učtiva, te da je baš prethodnog jutra svraćala kod njih, obavila posao i nastavila svojim putem.

Porodična kuća Anđele Ignjatović Breskvice, 24sedam/Katarina Mihajlović

Ignjatovićeva često posećuje svoje roditelje, ali zbog posla kojim se bavi,  objasnili su nam, odlučila je da se preseli.

Breskvica je tiha

U susret nama, išla je Anđelina drugarica iz vrtića koja nam je ispričala kakva je ona bila kao devojčica.

– Anđela i ja smo išle zajedno u vrtić, živi tu blizu mene. Uvek je bila povučena devojka. Nakon što smo prešle u više razrede slabo smo se viđale, pa nismo imale puno prilika da pričamo. Znam da ne živi u kući svojih roditelja, nedavno se odselila.

Porodična kuća Anđele Ignjatović Breskvice, 24sedam/Katarina Mihajlović

Momak koga smo sreli u obližnjoj prodavnici nam je rekao da Breskvica ne živi sa roditeljima i da je od tada nešto ređe viđa, te da više vremena provodi u gradu.

Dolazio i Vojaž

U njenu porodičnu kuću u Borči, dolazio je svojevremeno i Vojaž. Kako smo saznali, nekadašnji par naročito u ovom kraju broji mnogo fanova, pa su u prodavnici često znali da se slikaju sa obožavaocima. Sada im je, kažu komšije, krivo što je ta veza “pukla”, ali ipak podržavaju novi izbor pevačice.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike