Suzana Mančić u srcu Grčke, a niti voli more, nit visoke temperature: Najradije bih sad na neki glečer!

03.08.2021

17:01 >> 16:30

0

Voditeljka je otputovala kod supruga i naglasila da je ljubav koju oseća prema njemu najzaslužnija što tamo provodi toliko vremena

Suzana Mančić u srcu Grčke, a niti voli more, nit visoke temperature: Najradije bih sad na neki glečer!
Copyright Suzana Mančić ATAimages/Antonio Ahel

Suzana Mančić trenutno se nalazi u Grčkoj, kod supruga. Na tome što je u prilici da toliko uživa u čarima leta – mnogi joj zavide, ali ona, priznaje, nije neki ljubitelj niti mora, nit vrućina.

– Ja sam na dužem odmoru, Grčka je moja druga domovina, jer mi je ovde suprug i uživamo u čarima leta – oglasila se ona za „Kurir” televiziju pa se i našalila kako bi zbog visokih temperatura sada najradije otišla na neki glečer.

Pročitajte još:

– Ljubav prema Simi je najzaslužnija što toliko vremena provodim ovde. Mi imamo jednu lepu kuću, more je bilzu. Ovde su i velike vrućine… Tek predvreče odem da se malo okupam, jer su velike gužve na plažama. Sada, niti volim more, niti volim vrućinu, najradije bih sad na neki glečer! …Ovo iza mene su moje ruže, počela sam da se bavim cvećem, redovno ih pazim i mnogo sam srećna kad krenu da cvetaju – dodala je, pa otkrila gde odmara sa partnerom.

– Ovo je jedno čarobno mesto, Pilion, ono je poznato u mitologiji. Mi smo na ivici šume i meni ovde jako prija. Ovo mesto je poznato po tome što su ovde živeli kenaturi, božanstvena je klima i priroda je savršena – kaže Suzana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike