Jovana Novakov Šmizla upala sa obezbeđenjem na TV Hajp: Saša Mirković podnosi krivične prijave!

06.02.2024

15:54

0

Autor: N. M.

Kamere su zabeležile njen dolazak i odlazak

Jovana Novakov Šmizla upala sa obezbeđenjem na TV Hajp: Saša Mirković podnosi krivične prijave!
Jovana Novakov Šmizla sa obezbeđenjem - Copyright Printscreen Hype

Juče u toku popodneva navodno se desio skandal kada je na Hajp televiziju upalo sumnjivo “obezbeđenja” Jovane Novakov Šmizle

Direktor i vlasnik ove medijske kuće Saša Mirković, objavio je odmah snimke na Instagramu uz koje je naveo i šta se desilo.

– Radnike Hajp produkcije i Hajp televizije ne može niko da zastrašuje dovođenjem lica sumnjivog statusa u formi “obezbeđenja”. Nakon što je to pokušala da uradi, dobila je upozorenje da napuste prostorije kako ne bi televizija odmah obavestila nadležne organe za ovaj “upad” neovlašćenih osoba. Zbog ovog zastrašivanja Hajp će podneti krivične prijave protiv svih osoba sa snimka za neovlašćeni ulazak u prostorije Hajp produkcije – piše u saopštenju Saše Mirkovića.

Kako je naveo Hajp, Šmizla je došla sa dve “gorile” na televiziju zbog gostovanja, a ni kada je zamoljena da njeno “navodno obezbeđenje” izađe i sačeka je ispred, ona je besno napustila prostorije. Tim povodom oglasio se Mirković, koji je odmah stao u zaštitu svojih zaposlenih, a protiv svih ličnosti sa snimka koji je objavio na svom Instagram profilu, kaže da će biti podnete i krivične prijave.

ATAImages/M. M.
Jovana Novakov Šmizla

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike