Pevač otkrio kako ga je Džej Ramadanovski izvukao iz neprijatne situacije: Probudio sam se i čekala me je koverta na recepciji

06.02.2024

09:26

0

Pamti ga kao velikodušnog

Pevač otkrio kako ga je Džej Ramadanovski izvukao iz neprijatne situacije: Probudio sam se i čekala me je koverta na recepciji
Džej Ramadanovski - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Denser Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 prisetio se jedne anegdote za vreme devedesetih kada mu se u neprijatnoj situaciji našao Džej Ramadanovski.

– Odradio sam nastup, a gazda je nestao. Otišao je da spava i ja šta ću odem u kafanu gde je bila muzika, a pred zoru oko pet ujutru ušao je Džej. Kada sam ga video, kao da sam Boga video! Nisam ni znao da će on da mi pomogne, nisam imao para da se vratim kući – počeo je priču Baki.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Pokojnog kolegu pamti kao vrlo velikodušnog, a pomagao je svima kojima je mogao.

– Kada me je video rekao mi je ‘Ajde Džoni, dođi za naš sto’. Pozvao je pevača, uzeo je mikrofon i tražio je da mu otpevam pesmu „Utešna nagrada“. Otpevao sam mu, on mi je izvadio sto evra, gurnuo mi je u ruku, nisam hteo da uzmem, ali on je insistirao. Nastavio sam da pevam, dao mi je drugu stotku. Ne da je bio galantan, nego je davao šakom i kapom – ispričao je pevač.

ATA Images/Stefan Tomašević
 

Osim toga, rešio mu je i neprijatnu situaciju sa gazdom koji ga nije isplatio, a da mu to nikad nije rekao.

– Rekao sam Džeju gde sam nastupao, u kojoj diskoteci i da gazde nema da mi plati, da se ne javlja. Momci koji su bili sa njim za stolom su čuli o čemu se radi, a već sutra kada sam se probudio na recepciji me je čekala koverta i plaćen hotel. Znao sam da je to završeno od strane Džeja – otkrio je denser.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike