Poznaju se privatno, ali posao je posao: Marko Živić ima važan uslov da bi igrao u Lukasovoj seriji

04.08.2021

15:40 >> 20:28

0

Autor: Marija Mitić

Naš poznati glumac možda će se naći u Kafani na Balkanu, koja uskoro počinje da se snima

Poznaju se privatno, ali posao je posao: Marko Živić ima važan uslov da bi igrao u Lukasovoj seriji
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Uskoro počinje snimanje serije na osnovu života folk pevača Ace Lukasa koja će nositi naziv po njegovom hitu “Kafana na Balkanu”.

Pročitajte još:

Kako će se uskoro održati kasting za glumce, pevač je izjavio da bi Marko Živić za njega bio najbolji u ulozi Ace Lukasa. Ovim povodom kontaktirali smo glumca, kome se veoma dopala ova ideja.

– Nisam imao tu informaciju. Acu Lukasa privatno poznajem i drago mi je što se mene setio. Prvo bih morao da vidim scenario, jer, prosto, tako radim. Prvo iščitam scenario pa onda vidim kako stoje stvari i možemo o svemu da se dogovaramo. Zavisi i kada bi se serija snimala, pošto imam već dosta snimanja od septembra, ali lepo je što me se setio, videćemo – kaže Marko koga smo upitali da li vidi sebe u ulozi folkera kog će u ovom ostvarenju pratiti skandali, afere sa brojnim ženama…

Marko Živić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Sve zavisi šta se od toga bude obradilo u seriji. Da li će se raditi o njegovoj muzici, uspesima, njegovim ženama. Morao bih zaista prvo da pročitam. Tada ćemo videti moju odluku o tome. Ponekad scenario ne obuhvata baš sve – rekao je Živić za 24sedam.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Nije ni čudo što se Marko Živić dopada Lukasu za ovu ulogu, s obzirom na to da postoji fizička sličnost između pevača i glumca. Pored visine i konstitucije, Marko je svojevremeno nosio i nešto dužu kosu, skoro pa poput Lukasa, pa bi tako mogao i vizelno podsetiti na njega.

Marko Živić, Printscreen Youtube/Dobro Jutro – Jovana & Srđan

Pored toga, Živić je u više navrata pokazao i zavidno pevačko umeće, pa bi se tako sigurno snašao i ako bude trebalo da otpeva neki od Acinih brojnih hitova.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike