Draško Stanivuković prvi put objavio fotografiju sa devojkom: Da li je to zbog Kije? (FOTO)

04.08.2021

16:21 >> 16:44

0

Posle pojavljivanja na crvenom tepihu tamošnjeg muzičkog festivala, gradonačelnik Banjaluke postovao je selfi koji je mnoge zaintrigirao s obzirom na najnovi

Draško Stanivuković prvi put objavio fotografiju sa devojkom: Da li je to zbog Kije? (FOTO)
Copyright Draško Stanivuković Ranko Cukovic/ZIPA PHOTO/ATAImages

Draško Stanivuković po prvi put je na Instagramu objavio „selfi” s devojkom Kristinom Beronjom. Početkom jula, inače, par se zajedno prošetao crvenim tepihom prvog Internacionalnog muzičkog festivala održanog na tvrđavi Kastel, pa tako potvrdio vezu. Sada i u jeku priča da je sa njenom imenjakinjom, Kristinom Kockar, gradonačelnik Banjaluke i sam je pokazao svoju izabranicu.

Ko je Kristina Beronja?

Pročitajte još:

Kako smo još ranije uspeli da saznamo, lepotica koja je uspela da osvoji srce banjalučkog gradonačelnika, koji je donedavno bio u ljubavi sa Ivanom Maslarić, završila je novinarstvo i odnose s javnošću. Uz to, zanima je i sfera mode.

Situacija „Kija”

Na samom početku ovog meseca, domaće medije preplavile su priče o tome kako su Kija i Stanivuković na crnogorskom primorju uživali u provodu i moru, te i da je on njom opčinjen. Pevačica je za „Kurir” na ovu temu ubrzo istakla da je u pitanju samo prijateljstvo, da ga ne prati na Instagramu uprkos tome što se šuškalo i „kako nema fotografije koju mu nije lajkovala”, te „da ga gleda kao mlađeg brata”.

U jeku tih gradskih razgovora, gradonačelnik je pratioce počastio zajedničkom fotografijom sa devojkom, pa na taj način i mnoge zaintrigirao, kako nije poznato iz kog se tačno razloga odlučio na ovakav korak – jedna od opcija je, naime, ta što ga spajaju s Kockarevom, pa je navodno rešio da „postavi stvari na svoje mesto”.

Draško Stanivuković sa devojkom Kristinom Beronjom, Draško Stanivuković Instagram screenshot

Podsećanja radi, gradonačelnik Banjaluke i pre nekoliko meseci takođe je dospeo u beogradske medije – kada je pevačica Goga Sekulić snimila spot za pesmu „Dečko moj”, u njegovoj velelepnoj vili. Raskošna kuća, prema tadašnjim navodima, vredi najmanje nekoliko miliona maraka, a nalazi se u tamošnjem naselju Petrićevac.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike