Meril Strip se razvela prošle godine, a sve su glasnija šuškanja da je u vezi sa poznatim kolegom: Sad se on oglasio!

31.01.2024 | 07:45

Autor: Nemanja Vujčić

Mnogima su zaličili na to da su par

Copyright Profimedia

Glumica Meril Strip razvela se prošle godine od supruga Dona Gamera, sa kojim je dobila četvoro dece

Od razvoda se nije pričalo o njenom privatnom životu, ali su u poslednje vreme sve glasnije spekulacije da su njen kolega Martin Šort i ona u vezi. 

Njih dvoje, naime, igraju sada zajedno u seriji "Samo ubistva u zgradi" (Only murders in the building), u kojoj Šort igra jednu od glavnih uloga, pored Stiva Martina i Selene Gomez. 

Profimedia
Stiv Martin, Meril Strip, Selena Gomez i Martin Šort

Meril se pridružila ekipi u poslednjoj emitovanoj sezoni serije, a oboje su dobili i nominacije za "Zlatni globus" zbog svojih uloga. Upravo tada su glasine o njihovoj vezi postale sve glasnije, pošto je mnogima izgledalo kao da su više od prijatelja. 

Međutim, Šort je to sada demantovao u jednom podkastu. 

- Mi nismo par, samo smo bliski prijatelji - rekao je on, na šta se voditelj nadovezao:

- Trebalo bi da budete par. Nema ničeg boljeg od moćnog para u Holivudu. Uspelo je Tomu Kruzu i Nikol Kidman, pa i Bredu i Anđelini.

Profimedia
Meril Strip i Martin Šort

Podsetimo, vest da se glumica razvodi od svog supruga objavljena je u oktobru prošle godine, a mnoge je iznenadilo to da oni, praktično, već dugo nisu zajedno. 

- Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od šest godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su da ne žive zajedno - rečeno je iz PR službe Meril Strip tada.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam