Bojana Lazić tvrdi da nije imala nijednu operaciju, a evo kako je ranije izgledala: Sad sam deset puta bolja riba! (FOTO)

29.01.2024

11:10

0

Voditeljka je i te kako zadovoljna svojim izgledom

Bojana Lazić tvrdi da nije imala nijednu operaciju, a evo kako je ranije izgledala: Sad sam deset puta bolja riba! (FOTO)
Bojana Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojana Lazić, koja važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki s naših prostora, tvrdi - da nijednu operaciju nije imala. Na društvenim mrežama, međutim, pojavile su se neke njene starije fotografije zbog kojih javnost spekuliše za šta se ipak možda opredelila ne bi li se doterala.

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih - počela je gostujući u „Magazinu IN", pa je nastavila:

Bojana Lazić, Printscreen / KCN3
 

- Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam - naglasila je Bojana.

Po pitanju korekcija, pak, često je na meti.

- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu - kazala je Lazićeva jednom prilikom za „Blic".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike