U "Zvezdama Granda" je sve iznenadio pojavom i jedinstvenim imenom, ali žiri mu nije bio naklonjen: Očigledno to ne prihvataju

28.01.2024

00:09

0

Osmelio se da uradi nešto što drugi nisu

U "Zvezdama Granda" je sve iznenadio pojavom i jedinstvenim imenom, ali žiri mu nije bio naklonjen: Očigledno to ne prihvataju
Gligorije Ničić - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

U "Zvezdama Granda" se neretko pojave kandidati koji svojom pojavom, stavom ili pevanjem oduševe žiri i publiku, a ima i onih koji ne "legnu" svima. 

Jedan od onih koji je ove sezone iznenadio bio je Gligorije Ničić, koji je prvenstveno oduševio žiri svojim imenom, ali nisu bili blagonakloni prema njemu kada je u pitanju izbor pesama koje izvodi. 

U poslednjem krugu dobio je samo dva glasa upravo zbog repertoara, s obzirom na to da je izveo dve rep pesme. To mu je žiri zamerio. 

- Želeo sam da budem malo drugačiji. Što svi da budemo isti i da pevamo iste pesme, da se isto oblačimo. Hteo sam sa te neke strane da doprem do njih i da budem zanimljiviji i za publiku i za žiri ali očigledno neki to ne prihvataju onako kako sam ja to zamislio – objasnio je Gligorije i izrazio nadu da će žiri shvatiti poentu njegovog nastzupa i doživeti ga u široj slici:

- Bože moj, imam 19 godina, tako da imam ja vremena.

On je sarađivao sa Đorđem Davidom, koji mu je bio mentor, ali se njihova saradnja sada završila, s obzirom na to da Gligorije nije prošao u naredni krug. 

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Gligorije Ničić

- Saradnja sa njim je fenomenalna. On me je podržao u mojoj nameri, razmišlja isto kao i ja i baš mi je drago što sam bio kod njega na probama. Jeste da se sve odvijalo brzo, ali da sam bio kod nekog drugog mislim da to ne bi bila prava stvar. Đorđe nekako ima pristup ka toj muzici kao i ja, i razmišlja isto, i pokušavamo tu stranu da izguramo – zaključio je kandidat.

Inače, Gligorije je ušao u takmičenje tako što je jedan kandidat pred samo snimanje emisije odustao, jer se razboleo. Iako nije imao ni matrice, on je uspeo da se snađe, pa ga je i sam Popović zbog toga ishvalio.

(Grand Online)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike