Glumica jednom objavom razbesnela javnost: Ima milione, a moli za donacije da sina pošalje na put (FOTO)

27.01.2024

23:20

0

Mnogi su očekivali da ona plati ceo put

Glumica jednom objavom razbesnela javnost: Ima milione, a moli za donacije da sina pošalje na put (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumica i zvezda serije "Čari", Alisa Milano, razbesnela je javnost jednom objavom na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter). Naime, glumica je zamolila za donacije novca kako bi sportski klub njenog sina mogao da otputuje. 

- Bejzbolski tim mog sina prikuplja novac za svoje putovanje u Kopertaun. Bilo koji iznos bio bi jako cenjen - napisala je slavna glumica. 

 

 

S obzirom na to da je reč o glumici čije se porodično bogatstvo meri milionima, javnost je ostala zatečena ovakvom objavom.

"Zašto Alisa Milano sama ne plati put celom timu?", "Zašto traži novac od ljudi koji jedva da mogu da kupe osnovne namirnice", "Alisa Milano je potpuno poludela. Kako jedna osoba uopšte može biti tako bezosećajna?", bili su neki od komentara.

Profimedia
 

Magazin "Celebrity Net Worth" procenio je glumičino bogatstvo na oko 10 miliona dolara, a bogatsvo njenog supruga na oko pet miliona dolara. 

- Samo podsetnik: Alisa Milano i njen suprug su multimilioneri. Mogu da plate celo putovanje za ceo tim, a da ne trepnu okom! - kritikovali su je na društvenoj mreži X.

Podsetimo, Alisa je od 2009. godine u braku sa Dejvidom Buglijarijem i imaju dvoje dece, sina Mila i ćerku Elizabelu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike