Zaljubila se u 30 godina starijeg: Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na početku veze (FOTO)

27.01.2024

11:07

0

Retko viđena fotografija

Zaljubila se u 30 godina starijeg: Ovako su Haris i Melina Džinović izgledali na početku veze (FOTO)
Haris i Melina Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na brak posle više od dve decenije zajedničkog života. Kako privatnost nikada nisu iznosili u javnosti, nije bilo poznato ni da imaju ozbiljnije nesuglasice, pa je vest o njihovom razvodu sve šokirala. 

Naime, njih dvoje su zajedno već 22 godine, iako su dosta kraće zvanično u braku. Osim toga, kruna njihove ljubavi su ćerka Đina i sin Kan, koji će navodno ostati da žive sa majkom u vili na Senjaku. 

ATAImages/ A.A.
 

Na društvenim mrežama sada je isplivala njihova slika sa početka veze, koju Melinini roditelji dugo nisu odobravali. 

 

 

Podsetimo, Melina je imala samo 21 godinu kada je upoznala tri decenije starijeg Harisa i to je bila prekretnica u njenom životu. 

- Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi - rekla je Melina tada za „Story“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike