Marija Šerifović besna kao ris, obratila se svima: Nemojte da verujete baš u svaku glupost!

26.01.2024

19:01

0

Pevačica dobija poruke koje je sada morala da objasni

Marija Šerifović besna kao ris, obratila se svima: Nemojte da verujete baš u svaku glupost!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović je veoma aktivna na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima deli i lepe i one manje lepe stvari. To je bio i sada slučaj, kada je morala da im objasni da je ona, zapravo, žrtva prevare.

Kako se može zaključiti iz njene objave, Marijino ime i lik koriste se za neku vrstu nagradne igre na društvenim mrežama, koja očigledno nije prava, pa je pevačica želela da te stvari raščisti sa svima. 

A.A./ATAImages
Marija Šerifović

- Narode, dobro jutro, hoću da vam kažem nešto jako važno pošto ste me zatrpali porukama. Ja ne mogu da shvatim da me i dalje to pitate, ja se ne oglašavam, a vi verujete u to i mislite da je istina - rekla je ona i dodala o čemu se radi:

- Molim vas, ne postoji nikakva nagradna igra ni na Fejsbuku, ni na Instagramu, TikToku. Blokirajte te profile, te bolesnike. Nemojte da verujete baš u svaku glupost. Znam da smo napaćen narod, ali razmislite malo, hvala vam.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

Pevačica je juče podelila i to kako ljubi sina pred spavanje, uz poruku koju je uputila svima. 

- Idite hitno, grlite majke, očeve, babe, dede, decu, muževe, žene, devojke, momke, prijatelje, kumove, stričeve, braću, sestre i budite zahvalni jer ste zdravi, siti i voljeni - napisala je Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike