Sloba Radanović udario na Džalu i Bubu zbog haosa sa dečakom: Treba da vas je sramota! (FOTO)

05.08.2021

16:01 >> 16:30

0

Pevača je zgrozio snimak na kojem nepoznati muškarci skidaju sa bine dete i bacaju ga u publiku

Sloba Radanović udario na Džalu i Bubu zbog haosa sa dečakom: Treba da vas je sramota! (FOTO)
Sloba Radanović, Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana na nastupu bosanskog dvojca Džale Brata i Bube Korelija dogodio se pravi haos kada su dva nepoznata muškarca bukvalno bacila dete sa bine u publiku, a na ovaj snimak ravnodušan nije ostao Sloba Radanović, koji je prekorio svoje kolege.

Pomenuti video-snimak naišao je na osudu javnosti, a pevači, koji su gostovali zajedno sa reperom Inasom, nisu se oglašavali o ovom incidentu. Iako reperi nisu imali komentar na sve ovo, Radanović je i te kako imao šta da im kaže.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram i prozvao Džalu i Bubu ističući da bi bilo poželjno da su njih dvojica reagovali na ovaj potez.

Sloba Radanović, Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

– Izvođači treba da štite svoju publiku, a ne da gledaju dok ih neko baca sa bine i bije. Šta god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rešenje. Treba da vas je sramota – napiaso je Radanović.

Sloba je jedan od onih koji ne ćuti pred nasiljem, a poznato je i da je nedavno spasio radnicu teretane prema kojoj se nepoznati muškarac bahato ponašao.

– Bio sam u drugoj sali kada sam čuo neki vrisak. Došao sam do tog pulta, nisam znao šta se dešava. Momak je stajao na sredini, nastavio je da viče na radnice. Ja sam prišao i izvukao ga napolje. Tek sam posle saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice, što sam kasnije video i na snimku – ispričao je Sloba za Telegraf.rs govoreći da ovaj njegov potez nije nikakvo dokazivanje junaštva.

– Ne smatram da je potez junački, nego normalan, i da na nasilje ne smemo ostati slepi. Krivo mi je što nisam ranije naišao – poručio je Radanović.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam