Nikolina Pišek doživela nezgodu na letovanju!

05.08.2021

20:23 >> 18:48

0

Voditeljki je ispao kofer na nožni prst, ali na svu sreću, povreda nije ozbiljna

Nikolina Pišek doživela nezgodu na letovanju!
Nikolina Pišek ATAImages/M. M.

Voditeljka Nikolina Pišek doživela je nezgodu na letovanju u Hrvatskoj. Naime, njeno putovanje je donekle pokvarila povreda nožnog prsta kada joj je kofer pao na nogu.

Naime, voditeljka je objasnila da povreda nije ozbiljna, te da može bez smetnji da hoda.

Nikolina Pišek Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Još uvek odmaram, uživam u letnjem vremenu. Na Bolu sam trenutno, prvog dana letovanja sam slomila prst. Ispao mi je kofer iz gepeka i slomio mi prst. Mogu normalno hodati, srećom pa nisam slomila prst koji je bitan za ravnotežu – rekla je Nikolina u emisiji „Puls Srbije”.

ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, voditeljka je početkom doživela nezgodu sa ćerkom u porodičnom domu kada su se obe otrovale ugljen-monoksidom kada je pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade. Bile su nekoliko trenutaka u nesvesnom stanju, a nakon toga su hospitalizovane.

Pišekova je jednom prilikom ispričala da posledice prisutne i četiri meseca kasnije.

Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

– Izmaglice, smetnje u kratkoročnoj memoriji, čudna stanja… I dalje postoji opasnost od plućne embolije, zbog koje sam jednom već završila na Hitnoj, a posledice se osećaju, kao i kod moždanog udara, i do godinu dana kasnije. Sve je to posledica trovanja u februaru- kaže Nikolina za „Jutarnji.hr”.

Ona je dodala i da su njenoj ćerki ustanovljene promene na mozgu, te da će ona sama ponovo morati na tretmane u hiperbaričnu komoru prilikom kojih se udiše 100 odsto čisti medicinski kiseonik, a koji može da regeneriše organizam.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti