Teodora o tetovaži s greškom i obnaženim fotografijama u snegu: To je svetski trend!

30.12.2020

16:19 >> 19:29

0

Za mladom Džehverovićevom takođe je godina puna uspona, ali i padova o kojima se i dalje priča

Teodora o tetovaži s greškom i obnaženim fotografijama u snegu: To je svetski trend!
Copyright Teodora Džehverović ATAImages/Stefan Tomašević

Teodora Džehverović u godini koja je na izmaku pridružila se listi poznatih ,,Instagram milionera”, pa je zbog velikog broja pratilaca ujedno stekla i zvanje jedne od najuticajnijih osoba sa domaće javne scene. Još na početku 2020. krenula je punom parom, da bi se zatim našla i u centru nekoliko skandala o kojima i dalje ne prestaje da se priča.

Teodora Džehverović ATAimages/Antonio Ahel

Na primer, obnaženu fotografiju na snegu, kojom je uzdrmala društvene mreže – nije mogla da propusti.

– Negde je to svetski trend. Ja sam planirala da ću ići na Zlatibor u januaru… I vidi, nema šanse da ja nemam takvu sliku u donjem vešu, na snegu! – izjavila je bila Teodora.

Pročitajte još:

Istog meseca, za njenu tetovažu na butini daleko se čulo. Naime, ,,napravila” je nekoliko udarnih naslova pošto se pročulo za dojavu jednog njenog prijatlja iz Australije, koji joj je skrenuo pažnju da joj je ,,crtež” netačan. Pevačici tada baš nije bilo pravo.

Na ljubavnom planu istinski je procvetala pošto se upustila u romansu sa Ninom Čelebićem, dok se, sa druge strane, o poljupcima s bivšim Anđelom i dalje priča, iako je ona naglasila da je u pitanju bio samo prijateljski pozdrav. Time je, makar, zaustavila gradske priče o njihovom pomirenju.

– Poljupci sa Anđelom sigurno nisu bili u usta… To je bio poljubac u obraz, prijateljski… Neću da pričam o bivšem dečku ništa drugo. Sve najbolje – istakla je pred kamerama ,,Premijere” jednom prilikom Džehverovićeva.

PRočitajte još:

Osim što se na društvenim mrežama suočila sa raznim negativnim komentarima, na stubu srama završila je i pošto je tokom pandemije održala i nastup, pred velikim brojem ljudi. I to je, međutim, uspela da preboli, znajući da nije jedina koja se na takav potez odlučila. Pred kraj godine ponovo je podigla sve na noge, kada je usred jedne emisije od Nina dobila prsten. Pošto su svi mislili da je ,,pala” javna veridba, morala je da se oglasi i ,,spusti prašinu”.

-Nije istina, javila bih ja! Svakako, hvala vam što ste hteli da čestitate, ali nije istina – poručila je ,,Pinku” Teodora pa nastavila: Polako – kroz osmeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike