"Bomba je bila namenjena meni!" Maja Berović otvoreno o strašnim napadima: Nije joj bilo lako!

01.12.2023

18:16

0

Pevačici je život u dva navrata bio ugrožen

"Bomba je bila namenjena meni!" Maja Berović otvoreno o strašnim napadima: Nije joj bilo lako!
Maja Berović - Copyright A.A./ATA Images

Maja Berović doživela je napad ispred njenog doma u Beogradu, kao i u Bosni i Hercegovini. Nakon nekog vremena, rešila je da progovori o teškoj temi.

- Ja sam imala dva napada, i u Srbiji i u Bosni, i misterija je nerazjašnjena, zapravo svi mi znamo ko stoji iza toga, to najverovatnije znaju i organi. Ja sada ne mogu ništa da tvrdim pravosnažno jer nemam nikakav legitiman dokaz, ali u principu se to zna, ali jednostavno mora da se ne zna. Treba da se ne zna - izjavila je pevačica i dodala:

- Nisam rekla na koga sumnjam. Znate kako, teško je okriviti nekoga kada nemate nijedan dokaz za to. To što je meni neko rekao u lice nešto, ja ni za to nemam dokaz da mi je taj neko rekao. Jednostavno, kada nemate dokaze za nešto, vi prosto ne možete nikoga da okrivite.

A.A./ATA Images
Maja Berović 

 

"Ni sa kim se nisam svađala"

Maja se tada uplašila i upitala se zašto baš njoj ovo treba.

- Jednostavno, kada doživite napad, sad konkretno opet smo došli na tu temu, te bombe, tog rešetanja i svega toga. Jednostavno, ko god bi to doživeo u svom životu, bio bi uplašen. Ja nikada nisam bila konfliktna ličnost, niti sam ikad bila u svađi sa nekim, a kamoli da uradim nešto da doživim metak u auto ili bombu u dvorište - opisala je Maja svoja osećanja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Berović 

 

Mediji su pisali i kako je bomba bila bačena na zgradu pored. 

 - Bomba jeste bačena u zgradu pored, ali je bila namenjena meni. Da je sreće da se nije dogodilo, ali ako se već dogodilo žao mi je što nije u Austriji, jer bi počinioci bili tamo gde im je mesto - rekla je Berovićeva za "Telegraf".

Podsetimo, Maja je nedavno govorila i o trenutku kada su pucali na kombi sa njenim muzičarima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike