Oglasio se Aca Lukas! Evo šta kaže o incidentu i šta sada radi! (VIDEO)

13.01.2024

13:34

0

Imao je i šta da poruči svojim kolegama

Oglasio se Aca Lukas! Evo šta kaže o incidentu i šta sada radi! (VIDEO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas priveden je sinoć u Brusu kod Kopaonika, i nakon što je proveo noć u policijskoj stanici, pevač je pušten na slobodu. Sada se nalazi u jednom restoranu, a krivicu za svoje postupke nije negirao.

- Da preduhitrimo sve priče i spekulacije. Dragi moji, jeste, kriv sam, napravio sam prekršaj sinoć, državni organi su radili svoj posao po zakonu. Osuđen sam prekršajno uz novčanu kaznu, i evo me sad ovde u restoranu. Nastavljam sa radom - izjavio je Lukas, a potom je najavio svoj nastup na Kopaoniku, koji će biti održan večeras.

- Dragi moji, za razliku od nekih, ja mogu da pevam i drugi dan, ne moram onaj prvi. Neki što vole da pevaju mogu to da rade samo jedan dan, a mi ćemo da pevamo drugi dan. Nikakav problem nije, gospodo - rekao je Aca kroz smeh za Hype i zagrlio konobare, pa se može zaključiti da je dobra atmosfera u lokalu.

Video možete pogledati na sredini teksta.

Podsetimo, Lukas je trebalo sinoć da nastupi na Kopaoniku, ali je lišen slobode. Kako su mediji navodili, pevač je vozio bez vozačke dozvole, a imao je navodno i ranije prekršaje.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike