Dženifer Aniston odgovorila na osude jer je okrenula leđa antivakserima: Ne možemo misliti samo na sebe

07.08.2021

10:14 >> 09:41

0

Iako je ona vakcinisana, svako drugi ko nije mogao bi da joj prenese virus i na taj način bi ona ugrozila sve ljude u njenom okruženju koji nisu primili vakci

Dženifer Aniston odgovorila na osude jer je okrenula leđa antivakserima: Ne možemo misliti samo na sebe
Copyright Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Glumica Dženifer Aniston je naišla na brojne osude pratilaca zbog izjave da ne želi da se viđa sa ljudima koji se nisu vakcinisali i koji su zapravo pretnja ljudima u njenom okruženju.

Zvezda serije „Friends“ verbalno se obračunala sa svojim pratiocima i detaljno im objasnila zbog čega ne želi u blizini ljude koji nisu primili vakcinu protiv Covida -19.

Dženifer Aniston Profimedia

Nakon brojnih poruka koje je dobila, glumica je odlučila da zapuši usta svima onima kojima nije jasan njen stav.

– Ako je ona vakscinisana, zaštićena je. Zašto se brine o nevaksinisanim ljudima oko sebe? – glasio je jedan od komentara koji je ispovocirao glumicu, a ona je imala spreman odgovor.

Dženifer Aniston, Foto: Printscreen Instagram/ jenniferaniston

– Zbog toga što ako imate opciju, možete mi je preneti – napisala je, pritom misleći na različite slučajeve infekcije covidom-19.

– Možda ću se ja malo razboleti, ali neću završiti u bolnici niti ću umreti. Ali ja mogu virus preneti na nekoga ko se nije vakcinisao i čije je zdravlje može biti ugroženo (ili ima neko postojeće stanje) i stoga bih dovela njihove živote u opasnost – dodala je Anistonova i istakla da je to razlog zbog kojeg brine.

Moramo se brinuti i za druge, ne samo za sebe – završila je Dženifer svoje obraćanje na Instagramu.

Podsetimo, Dženifer je bez pardona priznala da je izgubila nekoliko prijatelja koji ne žele da se vakcinišu.

Profimedia

– To je prava šteta, upravo sam izgubila nekoliko prijatelja, jer nisu vakcinisani ili nisu hteli da otkriju da li su se vakcinisali ili ne. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali mnoga mišljenja nisu zasnovana ni na čemu osim na strahu ili propagandi – izjavila je Anistonova za Skaj Njuz Australiju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike