Održan jednogodišnji pomen Isidori Bjelici: Porodica skrhana bolom, jecaji odjekivali grobljem (FOTO)

07.08.2021

11:46 >> 11:49

0

Sin Lav, ćerka Vila i suprug Nebojša danas su tačno u podne posetili grob poznate književnice

Održan jednogodišnji pomen Isidori Bjelici: Porodica skrhana bolom, jecaji odjekivali grobljem (FOTO)
Copyright M.M./ATAImages

Navršilo se godinu dana od smrti naše književnice Isidore Bjelice, a njeni najbliži članovi porodice okupili su se danas u podne u Aleji zaslužnih građana kako bi održali jednogodišnji pomen.

Poznata spisateljica preminula je 5. avgusta prošle godine, nakon duge lavovske borbe sa opakom bolešću, a danas su njeni najbliži – sin Lav, ćerka Vila i suprug posetili njen grob.

Pomen Isidore Bjelice, Foto: Pink.rs

Isidorina naslednica prva je prišla da zapali sveću, a za njom i ostali članovi porodice. Bol za Bjelicom i dalje ne jenjava, a novim grobljem su odjekivali suze i jecaji.

Poštovaoci lika i dela poznate književnice od ranog jutra dolaze i ostavljaju cveće kako bi joj odali počast.

Pomen Isidore Bjelice, Foto: Pink.rs

Tačno na godišnjicu njene smrti Lav i Vila Pajkić su na Instagramu objavili fotografije sa majkom i prisetili se bezbrižnog perioda u majčinom zagrljaju.

– Prošla je i ova najtužnija godina, godina bez tebe. Suprotno onom što se često govori u narodu – da vreme leči svu bol, otkad si otišla na svoj poslednji put praznina je sve veća iz dana u dan. Moram da kažem, da kao tvoj sin, imam jednu utehu, a to je da si iza sebe toliko puno ostavila, toliko ljudi dotakla svojom harizmom, dobrom voljom, umetničkim i književnim delima da svaki dan mogu da se prisećam nekih lepih momenata koji će da me teše. Mama, tvoj sin te voli najviše na svetu, nedostaješ nam beskrajno i siguran sam da si sada na nekom mnogo boljem mestu – napisao je Lav emotivnu poruku od koje zastaje knedla u grlu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike