Boban Zdravković odgovorio na prozivke tviteraša: Zgrožen sam, ovime nisu samo mene uvredili!

03.01.2024

15:45

0

Pevač je i te kako imao šta da im poruči

Boban Zdravković odgovorio na prozivke tviteraša: Zgrožen sam, ovime nisu samo mene uvredili!
Boban Zdravković - Copyright ATAImages/M. M.

Boban Zdravković je za doček 2024. godine pevao na Trgu kralja Milana u Nišu, a za tu priliku odabrao je autfit zbog kog mu je brzo bila „data titula za stajling godine". Pevač je nosio bundu, šljokičavu bluzu, srebrne cipele... I time je izmamio lavine komentara, ali ne samo pozitivnih.

Kad je saznao šta se priča, nije mu baš bilo pravo.

 

Štaviše, naglasio je da se zgražava tih oprečnih komentara.

- Potpuno sam zgrožen svim tim komentarima i smatram da je to orkestriran napad, da je verovatno naručen jer sam nekima na sceni ozbiljno počeo da smetam, a što pokazuje naklonost publike. To što mene vređaju, oni vređaju i deo niške publike koja mene voli i koja je te noći bila na trgu. Mislim, ja sam dugo na estradi kada mnogi od tih što komentarišu i nisu bili rođeni, ne pogađa me sve to toliko, ali nije u redu. Stvarno nije u redu. Sve mi se čini da je ovo naručen napad zato što na mojim koncertima ima sve više ljudi - kazao je on, pa dodao:

- Svako ima pravo da se oblači kako hoće pa i ja. To što sam ja imao na sebi te večeri je specijalizovana odeća i obuća za nastupe, upravo za takve prilike kao što je Nova godina. I o kakvim trenerkama je reč? To su pantalone namenjene estradnim momentima. Pa kakav bi to pevač bio da se u trenerkama pojavim na koncertu. Moja publika poštuje mene i ja poštujem nju tako da o nekoj vrsti nepoštovanja prema publici, nema ni govora - objasnio je zatim za „Kurir".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike