Otpevao je hit "Crna golubice", a sa estrade se povukao posle smrti supruge: Teško je bilo živeti sa mnom

29.12.2023

22:27

0

Krivi sebe

Otpevao je hit "Crna golubice", a sa estrade se povukao posle smrti supruge: Teško je bilo živeti sa mnom
Slaviša Vujić - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Slaviša Vujić stekao je veliku popularnost čuvenim hitovm "Crna golubice", ali je odlučio da se posveti privatnim slavljima, te je i sam rekao da mu se kafanska karijera više isplatila od estradne. 

Za sve to vreme, velika podrška bila mu je pokojna supruga, koju je upoznao pre nego što je postao popularan.

- Kada sam bio kafanski pevač upoznao sam svoju pokojnu suprugu, ona je završila školu, došla iz Bosne, prvo smo bili drugari, pa smo onda započeli vezu. Dobili smo dva sina, živeli smo nevenčano. Ona je meni pomogla, rekla mi je da je bolje da nađem stan u Beogradu, da ne bih putovao do kafane i do studija, ja sam razmišljao – šta ću u Beogradu. Zarađivali smo puno novca, mislim da sam više para zarađivao kao kafanski pevač, nego kao zvezda. Ja sam uvek bio šef benda, brinuo se o razglasu, o svemu, ako nisi adekvatno obučen ne možeš da pevaš, ako nisi odgovoran gazda ti kaže da više ne dolaziš - počinje priču Vujić.

Printscreen ,,Puls Srbije"
 

Nažalost, njegova supruga je pre 13 godina preminula od opake bolesti, a on se i danas teško nosi sa tim.

- Moja žena je bila super lik, možda je i zbog mene umrla, ja sam bio budala u to vreme. Neodgovoran sam bio prema sebi, žao mi je što se sve to tako desilo. Od kad se razbolela ja sam bio pored nje stalno, nisam mogao da joj pomognem, umrla je od karcinoma. Tu bolest niko nije preživeo, tako je možda moralo da bude. Teško je bilo živeti sa mnom - bio je iskren pevač u emisiji "Ispovest".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike